Τί συμβαίνει;

 
 • 20
  Apri

  Tα καθιερωμένα βραβεία Business IT Excellence (BITE) Awards με διεθνή απήχηση, σας προσκαλούν να εντυπωσιάσετε την ανανεωμένη επιτροπή αξιολόγησης με τις καινοτόμες πρωτοβουλίες σας, τα επιτυχημένα έργα σας, τις καλές πρακτικές και τις αποτελεσματικές ομάδες σας.

  Δείτε τις φετινές κατηγορίες, προετοιμαστείτε, υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας και διεκδικήστε να απολαύσετε την αναγνώριση των προσπαθειών σας, στο πλαίσιο του πιο σημαντικού θεσμού της ICT αγοράς!

  Υποβολή Υποψηφιοτήτων έως: 20 Απριλίου 2018.

  Μάθε περισσότερα εδώ!

  Τι νέο υπάρχει φέτος

  3 Grand Awards
  Τρεις κατηγορίες Grand Awards φέτος! Αφορούν τελικούς χρήστες, integrators, ICT companies.

  Διεκδικήστε παγκόσμια διάκριση!
  Για μια ακόμα χρονιά, μέσω των BITE Awards θα εξαχθεί η shortlist των εταιρειών που θα διεκδικήσουν παγκόσμια διάκριση στα WITSA Global ICT Excellence Awards της ηγετικής κοινοπραξίας τοπικών Συνδέσμων ΤΠΕ από 80 χώρες. Μέλος της στην Ελλάδα είναι ο ΣΕΠΕ.

  Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναγνωρίζονται από το σύνολο της αγοράς και όλους τους σχετικούς φορείς.


  Περισσότερα: http://www.businessitawards.gr/index.php?emailto=gjdouk@gmail.com&utm_campaign=direct&utm_source=newsletter&utm_medium=email#DownloadEntryGuidelines

Δείτε το ημερολόγιο

Σχετικά events
 
 
 
        
Το Έργο «Μονάδα καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»  και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ)  και από εθνικούς πόρους.